Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96478
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Формування системи мотивації праці у менеджменті підприємства |
Authors |
Авраменко, К.Т.
|
ORCID | |
Keywords |
ефективність менеджмент мотивація персонал підвищення продуктивності підприємство система мотивації управління |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96478 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Авраменко К. Т. Формування системи мотивації праці у менеджменті підприємства : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. В. В. Сулим. Суми : Сумський державний університет, 2024. 47 с. |
Abstract |
У сучасному світі успішне управління підприємством вимагає від керівництва не лише технічної компетентності, але й вміння ефективно мотивувати своїх співробітників. Мотивація є ключовим фактором, що впливає на продуктивність та результативність праці колективу, забезпечуючи досягнення стратегічних цілей підприємства. Особливо це актуально у сфері ресторанного бізнесу, де висока конкуренція та залежність від рівня обслуговування вимагають надзвичайної уваги до мотиваційної політики. Метою роботи є дослідження особливостей формування системи мотивації праці на підприємстві та пошук шляхів її вдосконалення. Робота спрямована на вивчення та аналіз мотиваційних процесів у менеджменті ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «Рідне місто», з метою виявлення оптимальних стратегій та практик управління персоналом для досягнення успіху та стабільної конкурентоспроможності підприємства. In today's world, the successful management of an enterprise requires from the management not only technical competence, but also the ability to effectively motivate its employees. Motivation is a key factor affecting the productivity and effectiveness of the team's work, ensuring the achievement of the company's strategic goals. This is especially relevant in the field of restaurant business, where high competition and dependence on the level of service require extreme attention to motivational policy. The purpose of the work is to study the peculiarities of the formation of the labor motivation system at the enterprise and to find ways to improve it. The work is aimed at the study and analysis of motivational processes in the management of the restaurant business using the example of the "Ridne Misto" restaurant, with the aim of identifying optimal strategies and practices of personnel management to achieve success and stable competitiveness of the enterprise. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Downloads
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Avramenko_bac_rob.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | 1 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.