Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96689
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення структури управління підприємства |
Other Titles |
Improvement of Enterprise Management Structure |
Authors |
Радченко, В.А
|
ORCID | |
Keywords |
управління організаційна структура функціонування удосконалення management organizational structure functioning improvement |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96689 |
Publisher | Відокремлений структурний підрозділ "Класичний фаховий коледж Сумського державного університету" |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Радченко В. А. Удосконалення структури управління підприємством : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. К. Ю. Зубко. Конотоп : Відокремлений структурний підрозділ "Класичний фаховий коледж Сумського державного університету", 2024. 43 с. |
Abstract |
Обгрунтуванням актуальності теми є необхідність формування ефективної структури управління підприємством.
Мета роботи полягає у формулюванні теоретичних положень та методичних рекомендацій щодо формування та впровадження оптимізації організаційної структури.
Об’єктом дослідження є діюча організаційна структура управління підприємством.
Предмет дослідження методологія та інструментарій здійснення аналізу організаційної структури управління підприємством.
В роботі досліджено організаційну структура підприємства як елемент системи управління; проведений аналіз організаційної структури управління Window Repair NYC LLC; обґрунтовані напрями та заходи щодо удосконалення та модернізація структури управління window repair nyc llc. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (КФК) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Radchenko_bac_rob.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.