Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96765
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз та підвищення ефективності системи доставки товарів |
Authors |
Кропива, А.О.
|
ORCID | |
Keywords |
система доставки товарів логістика оптимізація ефективність технології |
Type | Bachelous Paper |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96765 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Кропива А. О. Аналіз та підвищення ефективності системи доставки товарів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність / наук. кер. О. А. Лукаш. Суми : Сумський державний університет, 2024. 85 с. |
Abstract |
Кваліфікаційна робота присвячена діагностиці та оптимізації логістичних процесів компанії. У дослідженні аналізуються існуючі методики та практики доставки, виявляються основні слабкі місця та виклики. На основі зібраних даних та порівняльного аналізу з кращими практиками галузі було розроблено рекомендації щодо удосконалення процесів доставки, які сприяють збільшенню оперативності, зниженню витрат і підвищенню загальної ефективності системи. The qualification work is dedicated to the diagnosis and optimization of the logistics processes of the company. The study analyzes the existing methods and practices of delivery, reveals the main weaknesses and challenges. Based on the collected data and benchmarking with industry best practices, recommendations were developed to improve delivery processes that contribute to increased responsiveness, reduced costs, and increased overall system efficiency. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kropyva_bac_rob.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.