Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97070
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Сталий розвиок закладів ресторанного бізнесу в Сумській області на засадах туристичної політики ЄС
Authors Троян, М.Ю.
Нусєйр, Я.М.
ORCID
Keywords сталий розвиок
заклади ресторанного бізнесу
туристична політика ЄС
Type Conference Papers
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97070
Publisher Сумський державний університет
License In Copyright
Citation Троян М. Ю., Нусєйр Я. М. Сталий розвиок закладів ресторанного бізнесу в Сумській області на засадах туристичної політики ЄС // Механізми протидії сучасним викликам і загрозам: досвід ЄС для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 30-31 березня 2023 р. / за заг. ред. В. Школи, М. Домашенко. Суми : Сумський державний університет, 2023. С. 103-107.
Abstract За останні роки розвиток ресторанного бізнесу України набув зростання, збільшується кількість закладів, їх різноманіття, удосконалюється робота закладів та вводяться інновації. Період коронавірусу та останній 2023 рік– рік війни досить сильно вплинули на ресторанне господарство. Адже в кризових умовах, які сталися в країні, підприємствам потрібні інноваційні рішення в управлінні, у сферах виробництва та торгівлі, запровадження новітніх технологій та цифровізації, які б допомогли вести діяльність, отримувати дохід без загроз здоров’ю та життю працюючого персоналу та відвідувачів. Розвиток закладів із забезпечення стравами та напоями впливає не лише на розвиток туризму, а і на розвиток економіки в регіоні. Сумщина насичена закладами харчування, але не зважаючи на це є те, що потрібно вдосконалювати.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БіЕМ)

Views

Unknown Country Unknown Country
1

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Troian_restaurant_business.pdf 3.36 MB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.