Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97799
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв
Authors
ORCID
Keywords крафтові напої
beverages
технологія
technology
харчові технології
food technology
Type Working Paper
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97799
Publisher Сумський національний аграрний університет
License In Copyright
Citation Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв : методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів першого ( бакалаврського рівня) вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» / уклад.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко. Суми : Сумський національний аграрний університет 2024. 85 с.
Abstract В методичних рекомендаціях надані завдання і рекомендації до вивчення тем і джерела використаної літератури. Методичні рекомендації спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час вивчення курсу «Крафтові технології алкогольних та безалкогольних, напоїв» та для підготовки до аудиторних занять. Містять загальні теоретичні відомості, практичні завдання та питання для самоперевірки знань.
The methodological recommendations provide tasks and recommendations for studying the topics and sources of the literature used. The methodological recommendations are aimed at providing methodological assistance to students during the study of the course "Craft technologies of alcoholic and non-alcoholic beverages" and for preparation for classroom lessons. They contain general theoretical information, practical tasks and questions for self-testing knowledge.
Appears in Collections: Навчальні видання (НН МІ)

Views

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Tischenko_food_technology.pdf 1.12 MB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.