Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97799
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв |
Authors | |
ORCID | |
Keywords |
крафтові напої beverages технологія technology харчові технології food technology |
Type | Working Paper |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97799 |
Publisher | Сумський національний аграрний університет |
License | In Copyright |
Citation | Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв : методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів першого ( бакалаврського рівня) вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» / уклад.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко. Суми : Сумський національний аграрний університет 2024. 85 с. |
Abstract |
В методичних рекомендаціях надані завдання і рекомендації до вивчення тем і джерела використаної літератури. Методичні рекомендації спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час вивчення курсу «Крафтові технології алкогольних та безалкогольних, напоїв» та для підготовки до аудиторних занять. Містять загальні теоретичні відомості, практичні завдання та питання для самоперевірки знань. The methodological recommendations provide tasks and recommendations for studying the topics and sources of the literature used. The methodological recommendations are aimed at providing methodological assistance to students during the study of the course "Craft technologies of alcoholic and non-alcoholic beverages" and for preparation for classroom lessons. They contain general theoretical information, practical tasks and questions for self-testing knowledge. |
Appears in Collections: |
Навчальні видання (НН МІ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Tischenko_food_technology.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.