Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97801
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Впровадження штучного інтелекту для оптимізації технологічних процесів у кулінарній індустрії та покращення якості страв
Other Titles Implementation of artificial intelligence for optimizing technological processes in the culinary industry and improving dish quality
Authors Войтенко, К.К.
ORCID
Keywords штучний інтелект
artificial intelligence
LLaMA
Рython
кулінарна платформа
culinary platform
машинне навчання
learning models
Type Masters thesis
Date of Issue 2024
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97801
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Войтенко К. К. Впровадження штучного інтелекту для оптимізації технологічних процесів у кулінарній індустрії та покращення якості страв : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 122 – комп’ютерні науки / наук. кер. В. О. Боровик. Суми : Сумський державний університет, 2024. 59 с.
Abstract Розроблено кулінарну інформаційну технологію, що інтегрує мовну модель LLaMA для автоматизації процесів створення рецептів, аналізу інгредієнтів, перевірки дієтичних обмежень, та надання персоналізованих рекомендацій користувачам. Платформа дозволяє закладам громадського харчування підвищити ефективність роботи, покращити взаємодію з клієнтами та забезпечити відповідність страв індивідуальним потребам споживачів. Проведено тестування системи на основі реальних даних.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ)

Views

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Voitenko_mag_rob.pdf 1.45 MB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.