Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97801
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Впровадження штучного інтелекту для оптимізації технологічних процесів у кулінарній індустрії та покращення якості страв |
Other Titles |
Implementation of artificial intelligence for optimizing technological processes in the culinary industry and improving dish quality |
Authors |
Войтенко, К.К.
|
ORCID | |
Keywords |
штучний інтелект artificial intelligence LLaMA Рython кулінарна платформа culinary platform машинне навчання learning models |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/97801 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Войтенко К. К. Впровадження штучного інтелекту для оптимізації технологічних процесів у кулінарній індустрії та покращення якості страв : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 122 – комп’ютерні науки / наук. кер. В. О. Боровик. Суми : Сумський державний університет, 2024. 59 с. |
Abstract |
Розроблено кулінарну інформаційну технологію, що інтегрує мовну модель LLaMA для автоматизації процесів створення рецептів, аналізу інгредієнтів, перевірки дієтичних обмежень, та надання персоналізованих рекомендацій користувачам. Платформа дозволяє закладам громадського харчування підвищити ефективність роботи, покращити взаємодію з клієнтами та забезпечити відповідність страв індивідуальним потребам споживачів. Проведено тестування системи на основі реальних даних. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ЕлІТ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Voitenko_mag_rob.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.