Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/98069
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Формування стратегії розвитку суб’єкта підприємницької діяльності в сучасних умовах |
Authors |
Калитенко, В.І.
|
ORCID | |
Keywords |
trading enterprise profit profitability cost net profit balance sheet profit marginal profit production potential торговельне підприємство прибуток рентабельність собівартість чистий прибуток балансовий прибуток маржинальний прибуток виробничий потенціал |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2024 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/98069 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Калитенко В. І. Формування стратегії розвитку суб’єкта підприємницької діяльності в сучасних умовах : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 076 - підприємництво та торгівля / наук. кер. І. Б. Дегтярьова. Суми : Сумський державний університет, 2024. 75 с. |
Abstract |
Розвиток підприємств у сучасних умовах вимагає стратегічного підходу до управління їх потенціалом, оптимізації ресурсів і підвищення конкурентоспроможності. Саме ці питання лежать в основі магістерської кваліфікаційної роботи, присвяченої аналізу та вдосконаленню системи стратегічного розвитку ТОВ «Володимирська фабрика гофротари». The development of enterprises in modern conditions requires a strategic approach to managing their potential, optimizing resources and increasing competitiveness. These issues are the basis of the master's qualification work devoted to the analysis and improvement of the system of strategic development of LLC “Vladimir Corrugated Packaging Factory”. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ) |
Views
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kalytenko_mag_rob.pdf | 1.43 MB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.