Please use this identifier to cite or link to this item:
https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/98374
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Methodical instructions for practical lessons on the topic "Professional Skills in Journalism" on the discipline "English for Professional Purposes" |
Authors |
Hladchenko, Oksana Robertivna
![]() Nefedchenko, Oksana Illivna ![]() Aleksakhina, Tetiana Oleksiivna ![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-0788-764X http://orcid.org/0000-0003-1656-2422 http://orcid.org/0000-0002-9905-330X |
Keywords |
news media newspaper headline stories reviews interviews journalism |
Type | Working Paper |
Date of Issue | 2025 |
URI | https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/98374 |
Publisher | Sumy State University |
License | Creative Commons Attribution - NonCommercial - ShareAlike 4.0 International |
Citation | Methodical instructions for practical lessons on the topic "Professional Skills in Journalism" on the discipline "English for Professional Purposes" / comp. : O. R. Gladchenko, О. І. Nefedchenko, Т. О. Alexakhina. Sumy : Sumy State University, 2025. 40 p. |
Abstract |
Метою методичних вказівок «Professional Skills in Journalism» для практичних занять студентів спеціальності 061 «Журналістика» очної та заочної форм навчання є формування навичок самостійної роботи (вхідний рівень володіння мовою – В1), вмiнь та навичок читання, виконання творчих вправ, письмових завдань, навичок діалогічного й монологічного мовлення за тематикою спеціальності 061 «Журналістика» з англійської мови (вихідний рівень володіння мовою – В2). Завдяки тренуванню й виконанню читання текстів і комунікативних завдань студенти зможуть досягти практичного володіння англійською мовою за фахом. |
Appears in Collections: |
Навчальні та наукові видання видавництва СумДУ |
Views

1
Downloads
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
m6075.pdf | 573.01 kB | Adobe PDF | 0 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.