Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/98461
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Технологічні рішення зі збереження водних ресурсів на підприємствах харчової промисловості
Authors Косенко, В.В.
ORCID
Keywords екологічна безпека
захист навколишнього середовища
технології захисту навколишнього середовища
стічні води
харчова промисловість
коагуляція
Type Masters thesis
Speciality 183 - Технології захисту навколишнього середовища
Date of Issue 2025
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/98461
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Косенко В. В. Технологічні рішення зі збереження водних ресурсів на підприємствах харчової промисловості : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 183 - технології захисту навколишнього середовища / наук. кер. Л. Л. Гурець. Суми : Сумський державний університет, 2025. 67 с.
Abstract Мета кваліфікаційної роботи магістра - розробка заходів по підвищенню ефективності очищення стічних вод підприємств харчової промисловості.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Downloads

Files

File Size Format Downloads
Kosenko_masters_thesis.pdf 1.13 MB Adobe PDF 0

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.