Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41598
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Вплив температури ударного стиснення на фізичний стан і хімічні властивості поживних речовин
Authors Kindia, Valerii Illich
Кузів, О.П.
ORCID
Keywords поживні речовини
питательные вещества
nutrients
Type Conference Papers
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41598
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Кузів, О.П. Вплив температури ударного стиснення на фізичний стан і хімічні властивості поживних речовин [Текст] / О.П. Кузів, В.І. Кіндя // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 23-24 квітня 2015 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2015. — С. 130.
Abstract Науковцям, які вивчають вплив плюсових температур на органічні речовини, відомо, що висока температура навіть при короткочасній дії істотно впливає на фізичний стан і хімічні властивості більшості поживних речовин в тому числі і таких полісахаридів, як крохмаль. Крохмаль міститься в великих кількостях в зернівках і бобах рослин, де займає суттєву частку поживних речовин людини і тварин, і істотно змінює свою структуру під дією температури.
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Canada Canada
639
China China
1
France France
3
Germany Germany
3
Greece Greece
3195
Ireland Ireland
12458
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
122015
United Kingdom United Kingdom
61966
United States United States
43439
Unknown Country Unknown Country
11

Downloads

China China
43439
Germany Germany
2
India India
1
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
243734
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
243734
Unknown Country Unknown Country
6

Files

File Size Format Downloads
Kuziv_Kindia.pdf 643,61 kB Adobe PDF 530919

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.