Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42261
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Оцінка якості кісткової тканини після імплантації В(ZR-TI) сплава
Authors Zaitseva, Nataliia Volodymyrivna
Keywords імплантація
имплантация
implantation
стоматологія
стоматология
stomatology
Type Conference Papers
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42261
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Зайцева, Н.В. Оцінка якості кісткової тканини після імплантації В(ZR-TI) сплава / Н.В. Зайцева // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 23-24 квітня 2015 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2015. — С. 124-125.
Abstract Металеві та керамічні імплантати широко використовуються в ортопедії та стоматології з метою відновлення будови та функції кісткового органу. Зазвичай, імплантований матеріал знаходиться у тісному контакті з кістковою тканиною упродовж усього життя пацієнта. Так, через широке використання зубних імплантатів у молодому віці збільшує тривалість контакту на десятиліття. Відомо, що використання традиційних імплантатів з титану та його сплавів може викликати перебудову кісткової тканини через зміну навантаження на орган та поступове вивільнення металу в тканини.
Appears in Collections: Наукові видання (МІ)

Views

Canada Canada
1
France France
2
Germany Germany
1821
Greece Greece
1
Italy Italy
1
Japan Japan
3
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
304
Turkey Turkey
1
Ukraine Ukraine
274
United Kingdom United Kingdom
1214
United States United States
3638
Unknown Country Unknown Country
13

Downloads

China China
4
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Thailand Thailand
1
Ukraine Ukraine
250
United Kingdom United Kingdom
1
Unknown Country Unknown Country
6

Files

File Size Format Downloads
Zaitseva.pdf 1 MB Adobe PDF 265

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.