Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/52567
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Основні засади впровадження інформації про витрати на якість в автоматизованому середовищі
Other Titles The main principles of implementation of information about quality costs in an automated environment
Authors Hrytsenko, Olena Ivanivna  
Keywords якість обслуговування
качество обслуживания
quality of service
автоматизація
автоматизация
automation
облік витрат
учет расходов
cost accounting
Type Preprint
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/52567
Publisher
License
Citation Гриценко О.І. Основні засади впровадження інформації про витрати на якість в автоматизованому середовищі / О.І. Гриценко. - Суми: УАБС НБУ, 2014. - 7 с. - (Препринт/ Державний вищий навчальний заклад "Українська академія банківської справи Національного банку України" : SG - 001).
Abstract Розглянуто науково-методологічні основи формування інформації про витрати на якість обслуговування в режимі автоматизації облікового процесу, визначено основні фактори, що впливають на автоматизацію обліку витрат.
Reviewed scientific-methodological bases of formation of cost information on quality of service in the mode of automation of the accounting process, identifies the main factors influencing the automation of the account of expenses.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

France France
2
Germany Germany
2
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Ukraine Ukraine
513
United Kingdom United Kingdom
795
United States United States
1589
Unknown Country Unknown Country
16

Downloads

China China
1
France France
2
Germany Germany
2
Russia Russia
3
Ukraine Ukraine
228
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
1592
Unknown Country Unknown Country
33

Files

File Size Format Downloads
Hrytsenko_Yakist.pdf 273,29 kB Adobe PDF 1862

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.