Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56975
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Сегментація і позиціювання як складова маркетингу в сфері туристичної індустрії |
Other Titles |
Segmentation and positioning as part of marketing in tourism industry |
Authors |
Ляхович, Г.І.
|
ORCID | |
Keywords |
туристична індустрія позиціювання сегментація страховий поліс tourism industry positioning segmentation insurance policy |
Type | Article |
Date of Issue | 2009 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56975 |
Publisher | Українська академія банківської справи Національного банку України |
License | |
Citation | Ляхович Г.І. Сегментація і позиціювання як складова маркетингу в сфері туристичної індустрії / Г.І. Ляхович // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України: зб. наук. праць / Державний вищий навчальний заклад "Українська академія банківської справи Національного банку України". – Суми, 2009. - Вип. 25. - С. 223 - 233. |
Abstract |
У статті коротко охарактеризовано поняття сегментації і позиціювання в сфері туристичної індустрії та визначено їхню роль для маркетингової діяльності фірми, відзначено переваги маркетингу сегментів. In this article the definitions of segmentation and position in the field of the tourist industry are characterized, and their role for the firm’s marketing activity has been studied, besides the advantages of segments’ marketing are mentioned. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ БТ) |
Views

1

1

3272187

249555

3272180

1

3272181

965133921

43295921

-555698936

236611840
Downloads

1

1

2

965133922

1

-26055007

965133923

965133921

1096467342

1

1

965133927

1

4

1

1

965133930

767507773

16613436

1133924

1229052803

1

816517

1229052778

197
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Liakhovych_Sehmentatsiia.pdf | 313.54 kB | Adobe PDF | 550324809 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.