Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58887
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на небанківські продукти з урахуванням економічної цінності
Other Titles Improving methodological approaches to pricing for non-banking products tailored to the economic value
Authors Pavlenko, Liudmyla Dmytrivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-4724-7567
Keywords ціноутворення
банківські продукти
економічна цінність
pricing
banking products
economic value
Type Conference Papers
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58887
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Павленко, Л. Д. Удосконалення методичних підходів щодо ціноутворення на небанківські продукти з урахуванням економічної цінності [Текст] / Л. Д. Павленко // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : збірник тез доповідей XVІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (24-25 жовтня 2013 р.) : в 2 т. - Суми : ДВНЗ "УАБС НБУ", 2013. - Т. 2. - С. 127-129.
Abstract Основними критеріями для клієнта, що визначають конкурентоспроможність банківського продукту є ціна та цінність.
The main criteria for a customer that determine the competitiveness of a banking product is price and value.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Germany Germany
1
Greece Greece
1
Ireland Ireland
36948
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
309
Sweden Sweden
1
Ukraine Ukraine
996485
United Kingdom United Kingdom
302502
United States United States
2982228
Unknown Country Unknown Country
996484

Downloads

Germany Germany
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
996486
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
5314963
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Pavlenko_Udoskonalennia_metodychnykh_pidkhodiv.pdf 226,49 kB Adobe PDF 6311456

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.