Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65206
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Автоматизація випарювання в цукробуряковому виробництві |
Authors |
Миколенко, О.Г.
Zhurba, Viacheslav Olehovych ![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-4475-9898 |
Keywords |
цукробурякове виробництво автоматизація випарювання свеклосахарное производство автоматизация выпаривания sugar-beet production automation of evaporation |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2017 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/65206 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Миколенко, О.Г. Автоматизація випарювання в цукробуряковому виробництві [Текст] / О.Г. Миколенко, В.О. Журба // Інформатика, математика, автоматика: матеріали та програма науково-технічної конференції, м. Суми, 17-21 квітня 2017 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко. - Суми: СумДУ, 2017. - С. 164. |
Abstract |
Основним показником цукробурякової промисловості є концентра
ція цукру в розчині соку, що досягається випарюванням та видаленням води з розчину. Випарювання за умови атмосферного тиску або
вакууму, мають різні характеристики. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
![China](/flags/cn.gif)
1
![France](/flags/fr.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
6927
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Mongolia](/flags/mn.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
257
![Sweden](/flags/se.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
380404
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
41325
![United States](/flags/us.gif)
624129
![Unknown Country](/flags/--.gif)
3978
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
1
![Ireland](/flags/ie.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Ukraine](/flags/ua.gif)
380405
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
624128
![Unknown Country](/flags/--.gif)
3
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Mykolenko_avtomatyzatsiia.pdf | 447,51 kB | Adobe PDF | 1004541 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.