Гончаренко, А.Ю.Жулавська, Ольга ОлександрівнаЖулавская, Ольга АлександровнаZhulavska, Olha Oleksandrivna2016-10-202016-10-202016Гончаренко, А.Ю. Концепт ЇЖА в англійській та українській лінгвокультурах [Текст] / А.Ю. Гончаренко; наук. кер. О.О. Жулавська // Перекладацькі інновації: матеріали VІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, м. Суми, 17-18 березня 2016 р. / Редкол.: С.О. Швачко, І.К. Кобякова, О.О. Жулавська та ін. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 16-18.0000-0002-3132-6877http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46550Дослідження концептів – це актуальний напрямок сучасної лінгвістики, саме він дозволяє розглядати слово в контексті культури і комунікації. «На сьогодні в лінгвістиці розглядається досить широке коло концептів серед яких концепт ЇЖА посідає одне з основних місць». Їжа є одним з найважливіших факторів життєдіяльності людини, що знаходить втілення в її мові та комунікативній діяльності.ukcneконцепт ЇЖАконцепт ЕДАанглійська лінгвокультураанглийская лингвокультураукраїнська лінгвокультураукраинская лингвокультураКонцепт ЇЖА в англійській та українській лінгвокультурахTheses