Усманова, А.Б.2019-01-222019-01-222018Усманова, А.Б. Облік запасів на підприємствах громадського харчування [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 071 - обік і оподаткування / А.Б. Усманова; наук. керівник О.А. Скорба. - Суми: СумДУ, 2018. - 56 с.http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/71436У роботі досліджено облік запасів на підприємствах громадського харчування на досліджуваному підприємстві. Проведений повний аналіз облікового процесу виробничих запасів. Основною метою є надати деякі пропозиції щодо покращення обліку запасів на підприємстві.In the work the inventory of stocks at catering enterprises at the investigated enterprise is investigated. A complete analysis of the accounting process of inventories has been carried out. The main objective is to provide some suggestions for improving inventory accounting at the enterprise.ukcneвиробничі запасипервинний та синтетичний облікоцінкааудитінвентаризаціяproduction stocksprimary and synthetic accountingestimationauditinventoryОблік запасів на підприємствах громадського харчуванняAccounting of stocks at catering enterprisesMasters thesis