Лосина, Є.С.Дутченко, Олег МиколайовичДутченко, Олег НиколаевичDutchenko, Oleh Mykolaiovych2021-03-152021-03-152016Лосина Є.С., Дутченко О.М. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК // Технологии ХХІ века: материалы 22 междунар. науч. конф. (12-17 сентября 2016 г.). Ч. 2. Сумы : Сумский национальный университет, 2016. С. 173-174.0000-0002-3515-104Xhttps://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/82693В сучасних умовах для більшості підприємств гостро стоїть проблема зниження конкурентоспроможності. Низька ефективність сільськогосподарського виробництва є одним показників низької конкурентоспроможності агровиробників. Тому розвиток агропромислового комплексу повинен бути нерозривно пов'язаний з підвищенням конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств, на яку роблять вплив безліч чинників.ukcneконкурентоспроможністьконкурентоспособностьсompetitivenessпідприємствопредприятиеenterpriseагропромисловий комплексагропромышленный комплексagro-industrial complexФактори підвищення конкурентоспроможності підприємств АПКTheses