Лосина, Є.С.Дутченко, Олег МиколайовичДутченко, Олег НиколаевичDutchenko, Oleh Mykolaiovych2021-03-152021-03-152017Лосина Є.С., Дутченко О.М. Інноваційна діяльність як складова підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК // Технологии XXI века: материалы 23 междунар. науч-практ. конф. (11-16 сентября 2017 г.). Ч. 2. Сумы: СНАУ, 2017. С. 129-130.0000-0002-3515-104Xhttps://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/82694У сучасних умовах підвищення конкурентоспроможності продукції агропромислового комплексу неможливе без впровадження інновацій у виробництво. Інноваційна діяльність є важливою складовою системи заходів по прискоренню розвитку сільського господарства, підвищення його конкурентоспроможності і ефективності. Інноваційна політика є потужним важелем, за допомогою якого можна здолати спад в АПК, забезпечити його структурну перебудову і наситити ринок різноманітною конкурентоздатною продукцією.ukcneконкурентоспроможністьконкурентоспособностьсompetitivenessінноваціїинновацииinnovationагропромисловий комплексагропромышленный комплексagro-industrial complexІнноваційна діяльність як складова підвищення конкурентоспроможності підприємств АПКTheses