Кисільова, К.В.2019-10-102019-10-102019Кисільова, К.В. Оцінка конкурентоспроможності м’ясних виробів (на прикладі ТМ "Глобино") [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 6.030507 - маркетинг / К.В. Кисільова; наук. керівник О.А. Біловодська. - Суми: СумДУ, 2019. - 66 с.http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/74605Метою даної роботи є оцінювання конкурентоспроможності продукції на ринку м’ясних виробів.ukcneконкурентоспроможністьконкурентоспособностьcompetitivenessпідприємствопредприятиеenterpriseпродукціяпродукцияproductякістькачествоqualityтехнічний рівеньтехнический уровеньtechnical levelм’ясні виробимясные изделияmeat productsОцінка конкурентоспроможності м’ясних виробів (на прикладі ТМ "Глобино")Bachelous paper