Древаль, Ольга ЮріївнаДреваль, Ольга ЮрьевнаDreval, Olha YuriivnaПавленко, Олена ОлексіївнаПавленко, Елена АлексеевнаPavlenko, Olena Oleksiivna2011-02-282011-02-282009Древаль, О.Ю.Проблеми регулювання безпеки харчових продуктів в контексті екологічної національної політики України [Текст] / О.Ю. Древаль, О.О. Павленко // Механізм регулювання економіки. — 2009. — №2. — С. 19-23.0000-0001-5228-2378http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3363У статті розглядаються питання регулювання безпеки харчових продуктів, обґрунтовуються фактори впливу на їх якість. Виявлені основні проблеми управління якістю харчових продуктів та запропоновані шляхи удосконалення напрямків екологічної національної політики України у сфері виробництва та споживання продуктів харчування. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3363В статье рассматриваются вопросы регулирования безопасности пищевых продуктов питания, обосновываются факторы воздействия на их качество. Выявлены основные проблемы управления качеством пищевых продуктов и предложены пути усовершенствования направлений экологической национальной политики Украины в сфере производства и потребления продуктов питания. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3363ukcneбезпека харчових продуктівбезопасность пищевых продуктовfood safetyекологічна національна політикаэкологическая национальная политикаenvironmental national policyуправління якістю харчових продуктівуправления качеством пищевых продуктовfood quality managementфактори впливуфакторы влиянияfactors that influenceвиробництво екологічно безпечних продуктівпроизводство экологически безопасных продуктовproduction of environmentally friendly productsсертифікація продуктів харчуваннясертификация продуктов питанияcertification of foodПроблеми регулювання безпеки харчових продуктів в контексті екологічної національної політики УкраїниArticle