Бороденко, Д.О.2024-07-152024-07-152024Бороденко Д. О. Система управління технологічної лінії виробництва житнього хлібу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. О. О. Андрусенко. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 49 с.https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96262У даній роботі була розглянута розробка системи управління технологічною лінією з виробництва житнього хліба. Автоматизація не тільки спрощує процес і знижує необхідність втручання людини, але і підвищує стійкість до перешкод, які можуть виникнути в процесі роботи обладнання. Створення такої системи управління дозволяє ефективно управляти великими і потужними механізмами, що значно знижує контроль людини за налаштуванням і управлінням автоматичними пристроями.ukcneтехнологічний процессистема керуваннярегулюючий мікропроцесорний контролералгоритм керуваннярегульований параметрСистема управління технологічної лінії виробництва житнього хлібуBachelous paper