Захарченко, Д.І.2024-07-152024-07-152024Захарченко Д. І. Система управління технологічної лінії виробництва вафель : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. Г. М. Худолей. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 53 с.https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96263У цій дипломній роботі було зроблено модернізацію системи управління технологічним процесом виробництва вафель з акцентом на автоматизацію. Було проведено конструктивнотехнологічний аналіз процесу виробництва, вибрано параметри керування та визначено канали контролю та сигналізації. Було обґрунтовано вибір сучасних засобів автоматизації та розроблено функціональну схему автоматизації. У розрахунковій частині було створено математичну модель процесу виробництва вафель за допомогою аналітичного метода, на основі цієї математичної моделі було синтезовано систему управління температурою в камері охолодження вафельних листів.ukcneсистема управліннятехнологічний процесмікропроцесорні контролерипараметри що регулюютьсяпараметри управліннядатчикідентифікаціяСистема управління технологічної лінії виробництва вафельBachelous paper