Борисова, А.О.Прищепа, С.Г.2018-05-052018-05-052018Борисова, А.О. Вплив біометалу феруму на стан здоров’я людини [Текст] / А.О. Борисова, С.Г. Прищепа // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 19 квітня 2018 р. – Суми: СумДУ, 2018. – С. 82.http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/67653Збалансоване й різноманітне харчування відіграє важливу роль для здоров'я людини. Адже всі необхідні хімічні елементи потрапляють в організм людини в більшості з їжею.Тому необхідно знати якісний і кількісний вміст хімічних сполук і хімічних елементів у харчових продуктах, щоб у раціоні харчування були різноманітні продукти з вмістом усіх елементів, які необхідні для організму людини і саме в тій кількості, що необхідна для нормальної життєдіяльності.ukcneхімічні елементиорганізм людиниздоров'яхимические элементыорганизм человеказдоровьеchemical elementshuman bodyhealthВплив біометалу феруму на стан здоров’я людиниTheses