Мазепа, О.Ю.Долгова, Наталія ОлександрівнаДолгова, Наталия АлександровнаDolgova, Nataliia Oleksandrivna2016-12-142016-12-142016Мазепа, О. Ю. Основні рекомендації щодо меню здорового харчування [Текст] / О. Ю. Мазепа, Н. О. Долгова // Інноваційні технології в системі підвищення кваліфікації фахівців фізичного виховання і спорту: тези доповідей ІІI Міжнародної науково-методичної конференції, м. Суми, 14-15 квітня 2016 р. / Відп. за вип. В.М. Сергієнко. – Суми: СумДУ, 2016. – С. 263-264.0000-0002-5091-4762http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48651Правильне харчування – не означає дороге харчування. Для початку слід усвідомити, що таке правильне здорове харчування. Є кілька тлумачень цього поняття: 1) Вживання такої кількості калорій в день, яка необхідна для нормальної життєдіяльності людини, тобто з урахуванням її енерговитрат; 2) Вживання їжі в обмежених дозах, у правильному поєднанні, в певний час; 3) Урахування набору хімічних елементів, що містяться в їжі.ukcneздорове харчуванняздоровое питаниеhealthy eatingОсновні рекомендації щодо меню здорового харчуванняTheses