Замула, М. Р.2020-12-312020-12-312020Замула, М. Р. Дільниця концентрування сиропу виробництва цукру : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 161 - хімічні технології та інженрія / наук. кер. В. К. Лукашов. Суми : Сумський державний університет, 2020. 88 с.https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81386Розглянуто процес отримання цукру-піску за класичною схемою виробництва цукру та розроблено модифікацію основного апарату, яким виступає випарний апарат з примусовою циркуляцією і винесеною гріючою камерою. Підібрано обладнання для технологічного процесу, розглянуто основні методи контролю якості за допомогою засобів автоматизації, та розглянуто питання переробки відходів.ukcneцукорцукровий бурякжомупарюваннявакуумДільниця концентрування сиропу виробництва цукруMasters thesis