Полюхович, Я.А.2020-10-202020-10-202020Полюхович, Я.А. Формування рентабельності та ціни банківського продукту для потреб підприємницької діяльності (на прикладі АТ «Ощадбанк») [Текст]: робота на здобуття освітнього ступеня:бакалавра; спец.: 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Я.А. Полюхович.; наук. кер. О.М. Дериколенко – Суми: СумДУ, 2020. – 39 с.https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80244В роботі розглянута методика аналізу рентабельності банківських продуктів, досліджено процеси ціноутворення та методи формування ціни банківського продукту. Проведений аналіз рентабельності банківських продуктів АТ «Ощадбанк». Розроблено стратегію підвищення прибутковості та рентабельності банківських продуктів.В работе рассмотрена методика анализа рентабельности банковских продуктов, исследованы процессы ценообразования и методы формирования цены банковского продукта. Проведенный анализ рентабельности банковских продуктов АО «Ощадбанк». Разработана стратегия повышения доходности и рентабельности банковских продуктов.The method of analysis of profitability of banking products is considered in the work, the processes of pricing and methods of price formation of a banking product are investigated. The analysis of profitability of banking products of Oschadbank JSC is carried out. A strategy for increasing the profitability and profitability of banking products has been developed.ukcneбанкbankціноутворенняценообразованиеpricingрентабельністьрентабельностьprofitabilityФормування рентабельності та ціни банківського продукту для потреб підприємницької діяльності (на прикладі АТ «Ощадбанк»)Bachelous paper