Скробогатько, М.І.2024-07-152024-07-152024Скоробагатько М. І. Система управління технологічним процесом виготовлення харчового жиру : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 151 - автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / наук. кер. В. М. Грек. Шостка : Шосткинський інститут Сумського державного університету, 2024. 58 с.https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/96268Автоматизація виробничого процесу є однією з ключових складових у сучасній промисловості. Вона відіграє важливу роль у забезпеченні ефективності та якості виробництва. Особливо важливою є автоматизація виготовлення харчового жиру, оскільки цей процес вимагає точного контролю та забезпечення стабільних параметрів. Наша розроблена система керування дозволяє зменшити ручне втручання людини в технологічний процес та робить виробництво більш ефективним. Вона спрямована на забезпечення стабільності та якості виробничого процесу, а також на мінімізацію впливу зовнішніх факторів на результат.ukcneтехнологічний процессистема керуваннярегулюючий мікропроцесорний контролералгоритми керуваннярегульовані параметриСистема управління технологічним процесом виготовлення харчового жируBachelous paper