Кирпа, А.Ю.2020-10-222020-10-222020Кирпа, А.Ю. Управління ефективністю виробництва на підприємстві [Текст]: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра; спец.: 051 - економіка / А.Ю. Кирпа; наук. керівник Ю.М. Дерев'янко. - Суми: СумДУ, 2020. - 77 с.https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/80325У першому розділі висвітлюється робота підприємства, суть та ефективність виробництва промислової продукції, також розглядається теоретичні основи та показники ефективності виробництва, напрямки підвищення рентабельності. У другому розділі розглядається аналіз ефективності виробництва продукції ТОВ "ВЗХ". Йдеться про виникнення підприємства та організаційну структуру. Висвітлюється аналіз економічного розвитку. Другий розділ є основою кваліфікаційної роботи, і є аналітичною частиною кваліфікаційної роботи, містить в собі порівняльні таблиці за п’ять років дослідження в період з 2014 року по 2018 рік включно. Він розкриває зміст діяльності підприємства. Третій розділ – це бізнес-план впровадження лінії по випуску мінерально – столової води. В ньому йдеться про ціль і стратегічне значення інноваційного проекту, містить важливу інформацію про план виробництва та технологію процесу, і включає в себе фінансовий план діяльності по випуску мінерально-столової води.ukcneефективністьэффективностьefficiencyпідприємствопредприятиеenterpriseрентабельністьрентабельностьprofitabilityУправління ефективністю виробництва на підприємствіBachelous paper