Луцяк, В.В.Семенюк, І.В.2016-11-102016-11-102016Луцяк, В.В. Динамічні здібності як ресурсна основа формування інноваційної стратегії підприємства харчової промисловості [Текст] / В.В. Луцяк, І.В. Семенюк // Маркетинг інновацій і інновації у маркетингу: збірник тез доповідей Х Міжнародної науково-практичної конференції, 29 вересня - 1 жовтня 2016 р. / Відп. за вип. Ю.М. Гладенко. – Суми: Ткачов О.О., 2016. – С. 152-153.http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47481Свобода виробничих підприємств у підприємницькій діяльності сприяє розвитку інноваційних процесів. При цьому, важливі задачі лежать у сфері визначення орієнтирів для поступового розвитку й виділення найбільш прийнятних напрямків такого розвитку. Наявність значної кількості функціональних завдань повсякденної діяльності у керівників підприємств харчової промисловості значно зменшує можливості реалізації потенціалу використання стратегій маркетингу.ukcneпідприємницька діяльністьпредпринимательская деятельностьenterprise activityхарчова промисловістьпищевая промышленностьfood processing industryінноваційна стратегіяинновационная стратегияinnovation strategyконкурентоспроможністьконкурентоспособностьcompetitivenessДинамічні здібності як ресурсна основа формування інноваційної стратегії підприємства харчової промисловостіTheses