Товстуха, Д.В.2025-01-172025-01-172024Товстуха Д. В. Управління проєктом з підвищення конкурентоспроможності аграрної продукції : робота на здобуття кваліфікаційного магістра : спец. 073 - менеджмент / наук. кер. Т. М. Майборода. Суми : Сумський державний університет, 2024. 57 с.https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/98060Актуальність теми зумовлено сучасними наслідками кризових подій та явищ у вітчизняній та світовій економіці, які доцільно нівелювати відповідними заходами розвитку та підвищення конкурентоспроможності продукції завдяки проектній діяльності. Мета роботи – розробити заходи управління проєктом з підвищення конкурентоспроможності аграрної продукції. Отримані результати дозволяють реалізувати заходи проекту підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства сфери сільського господарства на основі планування заходів в контексті фінансування та розподілу у часі щодо оновлення матеріально-технічної і сировинної бази підприємства, узгодженості дій виконавців тощо задля вирощування прогресивних видів зернових, а саме нових сортів пшениці. Використані методи дослідження містять загальнонаукові (індукція, дедукція) та спеціальні: економіко-статистичний аналіз, структурний, прогнозування метод дисконтування грошових потоків, SWOT-аналіз, проектний аналіз, ромб конкурентоспроможності та ін.ukcneконкурентоспроможністьконкуренціяпроектпродукціяефективністьприбутоксільське господарствоУправління проєктом з підвищення конкурентоспроможності аграрної продукціїMasters thesis