Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92223
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Проектування технологічного процесу виготовлення торсіону 28.04.974
Authors Ніженець, А.М.
ORCID
Keywords торсіон
торсион
torsion
підвіска
подвеска
suspension
кліренс
клиренс
clearance
Type Bachelous Paper
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/92223
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Ніженець А. М. Проектування технологічного процесу виготовлення торсіону 28.04.974 : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : спец. 131 - прикладна механіка (технології машинобудування) / наук. кер. О. М. Приходько. Суми : Сумський державний університет, 2023. 90 с.
Abstract Записка: 67 с., 23 табл., 14 рис., 61 формула, 12 літературних джерел В даній роботі проаналізовані: службове призначення виробу, вузла та деталі, технологічні вимоги, що пред’являються до деталі, обґрунтований тип виробництва та спосіб отримання заготовки. В роботі під час аналізу існуючого технологічного процесу механічної обробки торсіону проаналізовані дві операції, а саме: фрезерно-центрувальна та шпонково-фрезерна. При цьому обґрунтуванні: вибір схеми базування і закріплення заготовки, обладнання та технологічного оснащення, розраховані режим різання і виконано нормування часу. В графічній частині роботи представлено креслення деталі, заготовки, отриманої методом штампування та маршрутний технологічний процес виготовлення торсіону 28.04.974.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Germany Germany
1
Ukraine Ukraine
40
United Kingdom United Kingdom
21
United States United States
116
Unknown Country Unknown Country
39

Downloads

France France
1
Ukraine Ukraine
114
United States United States
117

Files

File Size Format Downloads
Nizhenets_bak_rob.pdf 2,65 MB Adobe PDF 232

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.