Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93780
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Особливості управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ПрАТ «Новгород-Сіверський сирзавод»)
Authors Зеленський, П.О.
ORCID
Keywords оборотний капітал
операційний цикл
управління оборотним капіталом
структура оборотного капіталу
коефіцієнт оборотності оборотного капіталу
тривалість одного обороту оборотного капіталу
working capital
operating cycle
working capital management
working capital structure
working capital turnover ratio
duration of one turnover of working capital
Type Masters thesis
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/93780
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Зеленський П. О. Особливості управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ПрАТ «Новгород-Сіверський сирзавод») : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 051 - економіка / наук. кер. Ю. О. Мазін. Суми : Сумський державний університет, 2023. 65 с.
Abstract Актуальність теми роботи. Оборотний капітал є основою для забезпечення процесів виробництва та збуту продукції. Для українських підприємств, зокрема підприємств харчової промисловості, гостро постають проблеми браку коштів для фінансування оборотного капіталу через активні зміни внутрішнього та зовнішнього ринків продуктів харчування, зокрема це зумовлено і повномасштабними бойовими діями з російською федерацією які тривають на території України. Мета роботи є вирішення основних проблеми формування та ефективного управління оборотним капіталом на підприємствах харчової промисловості України в умовах воєнного стану.
Relevance of the topic of the work. Working capital is the basis for ensuring the processes of production and sales of products. For Ukrainian enterprises, in particular food industry enterprises, the problems of lack of funds to finance working capital due to active changes in the domestic and foreign markets of food products are acute, in particular, this is due to the full-scale hostilities with the Russian Federation that are ongoing on the territory of Ukraine. The purpose of the work is to solve the main problem of formation and effective management of working capital at enterprises of the food industry of Ukraine in the conditions of martial law.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ННІ БіЕМ)

Views

Netherlands Netherlands
8
Ukraine Ukraine
45
United States United States
23

Downloads

Czechia Czechia
1
Netherlands Netherlands
9
Ukraine Ukraine
46
United States United States
1

Files

File Size Format Downloads
Zelenskyi_mag_rob.pdf 967,78 kB Adobe PDF 57

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.