Please use this identifier to cite or link to this item: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94829
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Абсорбційне відділення у виробництві вінілхлориду. Розробити та модернізувати абсорбційну колону для поглинання дихлоретану із абгазів
Authors Гребенік, А.Є.
ORCID
Keywords вінілхлорид
відділення
Type Masters thesis
Date of Issue 2023
URI https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/94829
Publisher Сумський державний університет
License Copyright not evaluated
Citation Гребенік А. Є. Абсорбційне відділення у виробництві вінілхлориду. Розробити та модернізувати абсорбційну колону для поглинання дихлоретану із абгазів : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра : спец. 133 - галузеве машинобудування / наук. кер. Я. Е. Михайловський. Суми : Сумський державний університет, 2023. 94 с.
Abstract У роботі проведено літературний огляд за тематикою кваліфікаційної роботи, а саме: проведено аналіз методів виробництва дихлоретану, розглянуто технологічні особливості абсорбційних процесів, а також запропоновано застосовувати клапанні тарілки як спосіб модернізації абсорбера. Виконані технологічні та конструктивні розрахунки проектованого апарата. Проведені розрахунки апарату на міцність та герметичність, що підтверджують працездатність і надійність роботи колони. Розроблено схему автоматизації технологічного процесу з використанням сучасних контрольно-вимірювальних приладів і засобів автоматизації. Подано аналіз потенційних небезпек і шкідливостей, що виникають при експлуатації обладнання абсорбційного відділення. Виконано розрахунок системи блискавкозахисту.
Appears in Collections: Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (ТеСЕТ)

Views

Ukraine Ukraine
1
United States United States
8

Downloads

United States United States
1

Files

File Size Format Downloads
Hrebenik_masters_thesis.pdf 2,03 MB Adobe PDF 1

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.