Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1216
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Исследование кинетики гидролиза сахарозы в растворах серной кислоты
Authors Lebediev, Serhii Yuriiovych
Хижняк, Т.А.
Кулиш, А.С.
Hizhnjak, T.A.
Kulish, A.S.
ORCID
Keywords
Type Article
Date of Issue 2008
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1216
Publisher Издательство СумГУ
License
Citation Лебедев, С.Ю. Исследование кинетики гидролиза сахарозы в растворах серной кислоты [Текст] / С.Ю. Лебедев, Т.А. Хижняк, А.С. Кулиш // Вісник Сумського державного університету. Серія Технічні науки. — 2008. — №1. — С. 112-115.
Abstract На основании экспериментального изучения предложено уравнение для расчёта константы скорости реакции гидролиза сахарозы в интервале температур 17 – 40°С при концентрациях серной кислоты 0,7 – 3,0 моль/л. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/1216
Appears in Collections: Вісник Сумського державного університету. Технічні науки (2007-2014)

Views

Argentina Argentina
1
Belarus Belarus
3
China China
3
Denmark Denmark
1
EU EU
1
France France
10667
Germany Germany
4746202
Greece Greece
149155
Hong Kong SAR China Hong Kong SAR China
1
Iceland Iceland
1
Iran Iran
2
Ireland Ireland
1022754
Italy Italy
1
Kazakhstan Kazakhstan
2
Latvia Latvia
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
14
Norway Norway
1
Russia Russia
34
Singapore Singapore
125493642
Turkey Turkey
21
Ukraine Ukraine
18930440
United Kingdom United Kingdom
9491857
United States United States
608537774
Unknown Country Unknown Country
18930439

Downloads

Belarus Belarus
2
China China
2
EU EU
4
Germany Germany
550
Ireland Ireland
1022753
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
13
Ukraine Ukraine
72212039
United Kingdom United Kingdom
53274
United States United States
608537774
Unknown Country Unknown Country
131

Files

File Size Format Downloads
15_Leb.pdf 125,13 kB Adobe PDF 681826543

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.