Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/19130
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах: Рекомендувати цей матеріал
Назва Науково-технічний прогрес і якість продуктів харчування
Автори Шапочка, Микола Костянтинович
Гльоза, В.В.
ORCID
Ключові слова
Вид документа Тези доповідей
Дати випуску 2008
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/19130
Видавець Видавництво СумДУ
Ліцензія Copyright не зазначено
Бібліографічний опис Гльоза, В.В. Науково-технічний прогрес і якість продуктів харчування [Текст] / В.В. Гльоза, М.К. Шапочка // Економічні проблеми сталого розвитку : тези доповідей науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету економіки та менеджменту присвяченої Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 21-25 квітня 2008 р. - Суми : СумДУ, 2008. - Т.1. - С. 68-69.
Короткий огляд (реферат)
Розташовується у зібраннях: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
1
China China
1
France France
1
Germany Germany
346
Ireland Ireland
303972
Lithuania Lithuania
1
Norway Norway
1
Russia Russia
12
Turkey Turkey
2
United Kingdom United Kingdom
1052936
United States United States
10685870
Unknown Country Unknown Country
56618814
Україна Україна
2098251

Downloads

China China
2
Germany Germany
347
Lithuania Lithuania
1
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
10685871
Unknown Country Unknown Country
56618815
Україна Україна
10685870

Files

Файл Розмір Формат Downloads
33.pdf 7.66 MB Adobe PDF 77990907

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.