Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/19130
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах:
Tweet
Рекомендувати цей матеріал
Назва | Науково-технічний прогрес і якість продуктів харчування |
Автори |
Шапочка, Микола Костянтинович
Гльоза, В.В. |
ORCID | |
Ключові слова | |
Вид документа | Тези доповідей |
Дати випуску | 2008 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/19130 |
Видавець | Видавництво СумДУ |
Ліцензія | Copyright не зазначено |
Бібліографічний опис | Гльоза, В.В. Науково-технічний прогрес і якість продуктів харчування [Текст] / В.В. Гльоза, М.К. Шапочка // Економічні проблеми сталого розвитку : тези доповідей науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету економіки та менеджменту присвяченої Дню науки в Україні та 60-річчю СумДУ, 21-25 квітня 2008 р. - Суми : СумДУ, 2008. - Т.1. - С. 68-69. |
Короткий огляд (реферат) | |
Розташовується у зібраннях: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views

1

1

1

1

346

303972

1

1

12

2

1052936

10685870

56618814

2098251
Downloads

2

347

1

1

10685871

56618815

10685870
Files
Файл | Розмір | Формат | Downloads |
---|---|---|---|
33.pdf | 7.66 MB | Adobe PDF | 77990907 |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.