Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/22364
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах:
Tweet
Рекомендувати цей матеріал
Назва | Етапи аналізу діяльності підприємства з метою вибору оптимальної концепції ведення бізнесу |
Автори |
Ілляшенко, Наталія Сергіївна
|
ORCID | |
Ключові слова |
планування інноваційний маркетинг концепція ведення бізнесу |
Вид документа | Стаття |
Дати випуску | 2010 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/22364 |
Видавець | Харківський національний технічний університет сільського господарства |
Ліцензія | Copyright не зазначено |
Бібліографічний опис | Ілляшенко Н.С. Етапи аналізу діяльності підприємства з метою вибору оптимальної концепції ведення бізнесу / Н.С. Ілляшенко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства : Економічні науки. Вип. 99. – Харків : ХНТУСГ, 2010. – С. 300-305. |
Короткий огляд (реферат) |
Запропоновано послідовність процедур вибору оптимальної концепції ведення бізнесу виходячи з умов діяльності підприємства, його оточуючого середовища та цільових настанов.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/22364 The procedures sequence of choice of the optimum business concept proceeding from conditions of enterprise activity, its environment and purposes is offered. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/22364 |
Розташовується у зібраннях: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views

1

1

11212226

1

1

672577

1

1

1

336289

1

1

1

15031

22

5

3

1927189

87680080

109431958

3794263
Downloads

2

2

1

371

1

1

1

1

90170

87680080

199

11212226
Files
Файл | Розмір | Формат | Downloads |
---|---|---|---|
statyaPoltava2010.pdf | 254.36 kB | Adobe PDF | 98983055 |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.