Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26693
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Стандартизація виробництва органічних продуктів харчування як необхідний етап сталого розвитку в Україні
Authors Opara, Tamara Volodymyrivna
ORCID
Keywords сталий розвиток
устойчивое развитие
sustainable development
органічні продукти
органические продукты
organic products
Type Conference Papers
Date of Issue 2012
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/26693
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Опара, Т.В. Стандартизація виробництва органічних продуктів харчування як необхідний етап сталого розвитку в Україні [Текст] / Т. В. Опара // Екологічний менеджмент у загальній системі управління : збірник тез доповідей Дванадцятої щорічної Всеукраїнської наукової конференції, м. Суми, 18-19 квітня 2012 р. / Відп. за вип. О.М. Теліженко; Рецензенти: С.М. Козьменко, Є.В. Мішенін. — Суми : СумДУ, 2012. — С. 130-132.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
China China
8
France France
1
Germany Germany
8
Greece Greece
1
Ireland Ireland
378924
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
6
Russia Russia
17
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
3
Ukraine Ukraine
2120975
United Kingdom United Kingdom
1065889
United States United States
12019015
Unknown Country Unknown Country
2120974

Downloads

Austria Austria
1
China China
4
France France
1
Germany Germany
2
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
1
Ukraine Ukraine
12019015
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
17705825
Unknown Country Unknown Country
319

Files

File Size Format Downloads
Opara.pdf 172,48 kB Adobe PDF 29725171

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.