Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/27968
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Підходи до визначення терміна "банкрутство" |
Authors |
Аверкіна, Ю.О.
|
ORCID | |
Keywords |
банкрутство банкротство bankruptcy |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/27968 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Аверкіна, Ю.О. Підходи до визначення терміна "банкрутство" [Текст] / Ю.О. Аверкіна ; наук. кер. І.В. Басанцов // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю наукової діяльності ф-ту економіки та менеджменту СумДУ, м. Суми, 3-5 квітня 2012 р. / Відп. за вип. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2012. — Т.7. — С. 14-15. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
![Australia](/flags/au.gif)
1
![China](/flags/cn.gif)
1
![France](/flags/fr.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
6
![Ireland](/flags/ie.gif)
184501
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
5
![Russia](/flags/ru.gif)
14
![Turkey](/flags/tr.gif)
2
![Ukraine](/flags/ua.gif)
3400824
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1703766
![United States](/flags/us.gif)
26954519
![Unknown Country](/flags/--.gif)
3400823
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
18264573
![Czechia](/flags/cz.gif)
626850
![EU](/flags/eu.gif)
5
![France](/flags/fr.gif)
170
![Germany](/flags/de.gif)
1703765
![Italy](/flags/it.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
1
![Norway](/flags/no.gif)
1
![Poland](/flags/pl.gif)
169
![Russia](/flags/ru.gif)
169
![Ukraine](/flags/ua.gif)
18264573
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
6706
![United States](/flags/us.gif)
18264573
![Unknown Country](/flags/--.gif)
1183
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Averkina.pdf | 251,02 kB | Adobe PDF | 57132740 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.