Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28733
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах:
Tweet
Рекомендувати цей матеріал
Назва | Вплив інноваційної упаковки харчових продуктів на органи чуття людини |
Автори |
Біловодська, Олена Анатоліївна
![]() Михайленко, Д.О. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-3707-0734 |
Ключові слова |
упаковка товарів упаковка товаров інноваційний підхід инновационный подход |
Вид документа | Тези доповідей |
Дати випуску | 2012 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28733 |
Видавець | Сумський державний університет |
Ліцензія | Copyright не зазначено |
Бібліографічний опис | Біловодська, О.А. Вплив інноваційної упаковки харчових продуктів на органи чуття людини [Текст] / О.А. Біловодська, Д.О. Михайленко // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю наукової діяльності ф-ту економіки та менеджменту СумДУ, м. Суми, 3-5 квітня 2012 р. / Відп. за вип. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2012. — Т.5. — С. 153-155. |
Короткий огляд (реферат) | |
Розташовується у зібраннях: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views

1

3

10

1

1

26133

1

1

1694

28

1957292

1

9

1

91029

1481034

7650495

178672
Downloads

2

1693

528519

1

1

863

1

2

1

528519

208

1004778
Files
Файл | Розмір | Формат | Downloads |
---|---|---|---|
Bilivodska. Myhaylenko.pdf | 269.38 kB | Adobe PDF | 2064588 |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.