Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28733
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах: Рекомендувати цей матеріал
Назва Вплив інноваційної упаковки харчових продуктів на органи чуття людини
Автори Біловодська, Олена Анатоліївна  
Михайленко, Д.О.
ORCID http://orcid.org/0000-0003-3707-0734
Ключові слова упаковка товарів
упаковка товаров
інноваційний підхід
инновационный подход
Вид документа Тези доповідей
Дати випуску 2012
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28733
Видавець Сумський державний університет
Ліцензія Copyright не зазначено
Бібліографічний опис Біловодська, О.А. Вплив інноваційної упаковки харчових продуктів на органи чуття людини [Текст] / О.А. Біловодська, Д.О. Михайленко // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 20-річчю наукової діяльності ф-ту економіки та менеджменту СумДУ, м. Суми, 3-5 квітня 2012 р. / Відп. за вип. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2012. — Т.5. — С. 153-155.
Короткий огляд (реферат)
Розташовується у зібраннях: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
China China
3
Germany Germany
10
Greece Greece
1
Iran Iran
1
Ireland Ireland
26133
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1694
Russia Russia
28
Singapore Singapore
1957292
Sweden Sweden
1
Turkey Turkey
9
United Arab Emirates United Arab Emirates
1
United Kingdom United Kingdom
91029
United States United States
1481034
Unknown Country Unknown Country
7650495
Україна Україна
178672

Downloads

China China
2
France France
1693
Germany Germany
528519
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
1
Japan Japan
863
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
2
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
528519
Unknown Country Unknown Country
208
Україна Україна
1004778

Files

Файл Розмір Формат Downloads
Bilivodska. Myhaylenko.pdf 269.38 kB Adobe PDF 2064588

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.