Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29082
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Повышение эффективности инновационной деятельности предприятия как средство управления уровнем конкурентоспособности его продукции |
Authors |
Перерва, П.Г.
Романчик, Т.В. |
ORCID | |
Keywords |
інноваційна діяльність инновационная деятельность конкурентоспроможність підприємства конкурентоспособность предприятия |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/29082 |
Publisher | ООО Издательский дом "Папирус" |
License | |
Citation | Перерва, П.Г. Повышение эффективности инновационной деятельности предприятия как средство управления уровнем конкурентоспособности его продукции [Текст] / П.Г. Перерва, Т.В. Романчик // Маркетинг інновацій і інновації в маркетингу : збірник тез доповідей VI Міжнародної науково-практичної конференції, 27-29 вересня 2012 року. — Суми: ТОВ Друкарський дім "Папірус", 2012. — С. 196-198. |
Abstract | |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
![China](/flags/cn.gif)
1404191
![Germany](/flags/de.gif)
30
![Ireland](/flags/ie.gif)
37809
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Netherlands](/flags/nl.gif)
4207
![Norway](/flags/no.gif)
1059
![Russia](/flags/ru.gif)
32
![Turkey](/flags/tr.gif)
19
![Ukraine](/flags/ua.gif)
468379
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
239442
![United States](/flags/us.gif)
2808380
![Unknown Country](/flags/--.gif)
468378
Downloads
![China](/flags/cn.gif)
1
![Germany](/flags/de.gif)
2
![Kyrgyzstan](/flags/kg.gif)
1
![Lithuania](/flags/lt.gif)
1
![Morocco](/flags/ma.gif)
1
![Russia](/flags/ru.gif)
9
![Ukraine](/flags/ua.gif)
468380
![United Kingdom](/flags/gb.gif)
1
![United States](/flags/us.gif)
1404191
![Unknown Country](/flags/--.gif)
230
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Pererva.pdf | 202,67 kB | Adobe PDF | 1872817 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.