Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item:http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3202
Title: Основи формування споживчої цінності як результату взаємодії та інтеграції маркетингу і логістики
Authors: Безноєва, Анна Вадимівна
Безноева, Анна Вадимовна
Beznoieva, Anna Vadymivna
Keywords: споживча цінність
потребительская ценность
consumer value
Issue Year: 2008
Publisher: "ВТД "Університетська книга"
Citation: Безноєва, А.В. Основи формування споживчої цінності як результату взаємодії та інтеграції маркетингу і логістики [Текст] / А.В. Безноєва // Механізм регулювання економіки. — 2008. — №4, Т.2. — С.226-232.
Abstract: В статті розглянуто сутність споживчої цінності, розкрито особливості її формування при взаємодії та інтеграції маркетингу та логістики. Визначено місце цінності у виробничому та розподільчому логістичних процесах. Запропоновано схему створення споживчої цінності як елементу інтеграції процесів маркетингу і логістики. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3202
В статье рассмотрена сущность потребительской ценности, раскрыты особенности ее формирования при взаимодействии и интеграции маркетинга и логистики. Определенно место ценности в производственном и распределительном логистическом процессе. Предложена схема создания потребительской ценности как элемента интеграции процессов маркетинга и логистики. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3202
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3202
Type: Article
Appears in Collections:Механізм регулювання економіки

Views
Other77
Belarus1
Canada1
China6
Germany10
EU2
France4
United Kingdom3
Iran2
Netherlands11
Russia24
Turkey4
Ukraine115
United States28
Downloads
Other1031
Australia1
Germany59
Estonia10
France18
United Kingdom1
Italy2
Japan1
Netherlands1
Norway2
Russia18
Sweden1
Ukraine373
United States4


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
4.8 Безноева.doc87.5 kBMicrosoft Word1522Download
Show full item record Recommend this item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.