Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37259
Title: Розвиток інноваційних процесів на регіональному ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області
Authors: Афанасьєва, О.П.
Keywords: м'ясопереробна промисловість
мясоперерабатывающая промышленность
meat processing industry
інноваційний процес
инновационный процесс
innovation process
Issue Year: 2014
Publisher: ТОВ "ДД "Папірус"
Citation: Афанасьєва О.П. Розвиток інноваційних процесів на регіональному ринку м’яса та м’ясопродуктів Харківської області [Текст] / О.П. Афанасьєва // Маркетинг інновацій і інновації в маркетингу: збірник тез доповідей VIIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 вересня 2014 року. – Суми: ТОВ "ДД "Папірус", 2014. - С. 13-14.
Abstract: У сучасних умовах у сфері тваринництва як України в цілому, так й Харківської області має місце кризова ситуація, яка характеризується, перш за все, щорічним скороченням поголів’я худоби та птиці. Важливу роль у подоланні кризової ситуації та формуванні регіонального ринку м’яса та м’ясопродуктів відіграють інноваційні процеси, завдяки яким розробляються та запроваджуються нові технології виробництва, нові види продукції. У Харківській області останніми роками значно активізувалася інноваційна діяльність. Якщо у 2009 р. частка підприємств, що займалися інноваціями становила лише 16%, то у 2013 р. вона перевищила 23%; протягом 2009-2013 рр. з 15 до 21,4% зросла частка підприємств, що впроваджували інновації.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37259
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views
Other1
Canada1
Germany3
France1
United Kingdom2
Ukraine4
Downloads
Other12
China2
Germany2
Ukraine21


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Afanaseva_innovation process.pdf221.91 kBAdobe PDF37Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.