Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48755
Використовуйте наступні посилання для розповсюдження матеріалу в соціальних мережах:
Tweet
Рекомендувати цей матеріал
Назва | Характер впливу національних інноваційно-інвестиційних процесів на розвиток харчової промисловості |
Автори |
Бондаренко, С.А.
|
ORCID | |
Ключові слова |
інновації innovations инновации інвестиції investment инвестиции харчова промисловість food industry пищевая промышленность |
Вид документа | Тези доповідей |
Дати випуску | 2016 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/48755 |
Видавець | Сумський державний університет |
Ліцензія | Copyright не зазначено |
Бібліографічний опис | Бондаренко, С.А. Характер впливу національних інноваційно-інвестиційних процесів на розвиток харчової промисловості [Текст] / С.А. Бондаренко // Міжнародна стратегія економічного розвитку регіону : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 17 березня 2016 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 23-28. |
Короткий огляд (реферат) |
Підвищення рівня забезпеченості інвестиційними ресурсами
промислового сектору економіки ставлять серед найважливіших
завдань економічного розвитку як провідні розвинуті країни світу, так і
країни, що розвиваються. З урахуванням поточних економічних умов і
невизначеності перспектив, саме інвестиційне фінансування
розвитку промисловості є шляхом подальшого економічного зростання.
Натомість в Україні внаслідок світової фінансової кризи, політичної
нестабільності та недоліків системи управління рівень інвестиційної
активності не дозволяє накопичувати достатній інвестиційний ресурс для
модернізації економіки. |
Розташовується у зібраннях: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views

1

1

1

2

1

2562

1

1

143

192448

8539

98785

335503

16509
Downloads

1

1

8

3

1

1

1

1

192450

20

49393
Files
Файл | Розмір | Формат | Downloads |
---|---|---|---|
Bondarenko_Food.pdf | 2.43 MB | Adobe PDF | 241880 |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.