Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49223
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпіщенко, Олександр Олексійович-
dc.contributor.authorКарпищенко, Александр Алексеевич-
dc.contributor.authorKarpishchenko, Oleksandr Oleksiiovych-
dc.contributor.authorШевлюга, Олена Геннадіївна-
dc.contributor.authorШевлюга, Елена Геннадьевна-
dc.contributor.authorShevliuha, Olena Hennadiivna-
dc.date.accessioned2017-01-16T13:46:10Z-
dc.date.available2017-01-16T13:46:10Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКарпіщенко, О.О. Аналіз тенденцій розвитку ринку сої [Текст] / О.О. Карпіщенко, О.Г. Шевлюга // Економічні проблеми сталого розвитку: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції імені проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 11-12 травня 2016 р.: у 2-х т. / за заг. ред. О.В. Прокопенко. – Суми: СумДУ, 2016. – Т.2. – С. 129-130.ru_RU
dc.identifier.urihttp://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/49223-
dc.description.abstractСоя відноситься до високорентабельних рослин, що є вкрай важливим для вітчизняних виробників. Ринок продуктів, які виробляються із сої, відрізняється значним асортиментом, порівняно з іншими зерновими культурами. Ці продукти відрізняються між собою призначенням, цінами, а також є широко представленими в усьому світі. Таким чином, українські виробники мають можливість зайняти своє місце в світовій торгівлі соєю та отримувати значні фінансові надходження з її реалізації.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherСумський державний університетru_RU
dc.subjectвиробництво соїru_RU
dc.subjectпроизводство соиru_RU
dc.subjectsoybean productionru_RU
dc.subjectурожайністьru_RU
dc.subjectурожайностьru_RU
dc.subjectcrop capacityru_RU
dc.titleАналіз тенденцій розвитку ринку соїru_RU
dc.typeThesesru_RU
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Karpishchenko_vyrobnytstvo_soi.pdf960.35 kBAdobe PDF7Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.