Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item:http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/51018
Title: Основи системного аналізу
Authors: Швець, Станіслав Володимирович
Швец, Станислав Владимирович
Shvets, Stanislav Volodymyrovych
Швець, Уляна Станіславівна
Швец, Ульяна Станиславовна
Shvets, Uliana Stanislavivna
Keywords: моделювання об'єктивної дійсності
штучні нейронні системи
керування виробництвом
системний аналіз
моделирование объективной действительности
искусственные нейронные системы
руководство производством продукции
системный анализ
Issue Year: 2017
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Швець, С.В. Основи системного аналізу [Текст]: навч. посіб. / С.В. Швець, У.С. Швець. - Суми: СумДУ, 2017. - 126 с. - ISBN 978-966-657-655-5
Abstract: Системний аналіз дозволяє вивчати і проектувати складні об’єкти, керувати ними в умовах неповної інформації, обмеженості ресурсів, дефіциту часу. Системний аналіз об'єднує теорію і практику, здоровий глузд та абстрактну формалізацію. Подолання труднощів, природа яких пов'язана з неповною формалізацією, вимагає системного застосування спеціальних знань і методів. При цьому застосовують свідомі, науково виважені підходи. Те, що може зробити обдарована або з великим практичним досвідом особистість, зможе, керуючись науковим системним підходом до проблеми, виконати звичайна людина. Навчальний посібник розрахований на студентів та аспірантів вищих навчальних закладів, широке коло читачів.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/51018
Type: Schoolbook
Appears in Collections:Навчальні та наукові видання видавництва СумДУ

Views
Australia1
Canada3
China1
Germany1
EU4
France2
Italy1
Netherlands1
Russia2
Ukraine7
United States9
Downloads
Other2
China4
Germany1
EU2
France1
Kazakhstan1
Netherlands2
Romania1
Russia2
Ukraine38
United States1


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Shvets_analiz.pdf2.89 MBAdobe PDF55Download
Show full item record Recommend this item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.