Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53882
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Деякі аспекти підвищення якості аудиту банку
Other Titles Some aspects of the quality audit function
Authors Маркевич, М.А.
ORCID
Keywords якість аудиту
качество аудита
audit quality
аудиторська вибірка
аудиторская выборка
audit sampling
дистанційний аудит
дистанционный аудит
remote audit
Type Article
Date of Issue 2007
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/53882
Publisher Українська академія банківської справи Національного банку України
License
Citation Маркевич М.А. Деякі аспекти підвищення якості аудиту банку / М.А. Маркевич // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України: зб. наук. праць заклад. – Суми: УАБС НБУ, 2007. - Т. 22. - С. 132–135.
Abstract У статті порушено актуальні питання підвищення якості аудиту банку. Описано важливість правильного підходу до аудиторської вибірки та рівня істотності, а також необхідність впровадження дистанційного аудиту банку.
The article raised the urgent issue of improving the quality audit function. Describe the importance of correct approach to audit sampling and level istotnosti, and each-and the need to introduce remote audit of the bank.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Cuba Cuba
1
Germany Germany
30
Ireland Ireland
85767
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Romania Romania
1
Ukraine Ukraine
895589
United Kingdom United Kingdom
448784
United States United States
11938976
Unknown Country Unknown Country
895588

Downloads

Cuba Cuba
1
France France
2
Germany Germany
310159
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Romania Romania
1
Russia Russia
3
Ukraine Ukraine
4961685
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
11938975
Unknown Country Unknown Country
8

Files

File Size Format Downloads
Markevych_Audyt.pdf 723,69 kB Adobe PDF 17210837

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.