Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56328
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Як готувати учнів до тестування умінь рецептивних видів мовлення
Other Titles How to train students for receptive skills testing
Authors Квасова, О.Г.
Hnapovska, Liudmyla Vadymivna
ORCID
Keywords мовне тестування
рецептивні навички
тестові формати
типи завдань
language testing
receptive skills
test formats
item types
Type Article
Date of Issue 2008
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/56328
Publisher Київський національний лінгвістичний університет
License
Citation Гнаповська, Л.В. Як готувати учнів до тестування рецептивних видів мовлення [Текст] / Л.В. Гнаповська, О.Г. Квасова // Іноземні мови. – 2008. – №1. – С. 15-20.
Abstract У статті проблеми оцінювання рівня сформованості рецептивних навичок студентів розглядаються у контексті європейських стандартів мовного тестування. Аналізуються формати та типи тестових завдань, що є найбільш придатнимим для оцінюванняа аудіювання та читання.
The article focuses on the problem of correlating students' receptive skills assessment to the standarts of European practices of language testing. Test formats and task types appropriate for assessing Listening and Reading are under analysis.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ БТ)

Views

Germany Germany
37
Greece Greece
1
Ireland Ireland
116995
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
19913
Ukraine Ukraine
11787152
United Kingdom United Kingdom
3618291
United States United States
34562389
Unknown Country Unknown Country
11787151

Downloads

Germany Germany
38
Greece Greece
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
34562389
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
3618293
Unknown Country Unknown Country
2

Files

File Size Format Downloads
Hnapovska_How to train students.pdf 429,42 kB Adobe PDF 38180725

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.