Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58253
Title: Функціональні аспекти розвитку банківської діяльності в Україні на основі споживчого кредитування
Other Titles: Functional aspects development of banking activity in Ukraine on the basis of consumer lending
Authors: Вархоляк, К.С.
Keywords: банківська діяльність
банковская деятельность
Україна
споживчий кредит
довгострокові кредити
короткострокові кредити
Украина
потребительский кредит
долгосрочные кредиты
краткосрочные кредиты
banking activity
Ukraine
consumer credit
long term loans
short term loans
Issue Year: 2006
Publisher: Українська академія банківської справи Національного банку України
Citation: Вархоляк, К. С. Функціональні аспекти розвитку банківської діяльності в Україні на основі споживчого кредитування [Текст] / К. С. Вархоляк // Проблеми і перспективи розвитку банківської системи України : зб. наук. праць / Державний вищий навчальний заклад "Українська академія банківської справи Національного банку України". - Суми, 2006. - Вип. 17. - C. 238-246.
Abstract: Розвиток різноманітних схем співпраці банків з клієнтами у реальному секторі економіки через купівлю споживчих товарів є актуальним на сучасному ринку кредитування, оскільки це дозволяє підвищити конкурентоспроможність та покращити структуру і якість активів.
the development of various schemes of cooperation between banks and customers in the real sector of the economy through the purchase of consumer goods is relevant in the modern market of lending, as it allows to increase the competitiveness and improve the structure and quality of assets.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58253
Type: Article
Appears in Collections:Наукові видання (ННІ БТ)

Views
Other1
Germany1
Ukraine4
Downloads
Other2
China3
Germany1
France1
Ukraine3


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Varkholiak_Funktsionalni_aspekty_rozvytku.pdf366.9 kBAdobe PDF10Download


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.