Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item:http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58742
Title: Перехрестні реакції між харчовими продуктами та іншими алергенами
Authors: Бондаренко, В.П
Ваганян, А.Г.
Загородній, Микола Петрович
Загородний, Николай Петрович
Zahorodnii, Mykola Petrovych
Keywords: дети
діти
children
алергічні захворювання
аллергические заболевания
Issue Year: 2017
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Бондаренко, В.П. Перехрестні реакції між харчовими продуктами та іншими алергенами [Текст] / В.П. Бондаренко, А.Г. Ваганян, М.П. Загородній // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини: збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 20-21 квітня 2017 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. - Суми : СумДУ, 2017. - С. 400-401.
Abstract: Серед продуктів які є етіологічними факторами харчової алергії у дітей частіше всього виступає молоко та молочні продукти -76,9%. На другому місці курячі яйця (40,4%) риба та морква – близько 36%, куряче м’ясо 29%, пшениця та овес -13%, рис, помідори, картопля, капуста, буряк, яблука, виноград, жито, капуста, зелений горошок –по 7%.
URI: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58742
Type: Theses
Appears in Collections:Наукові видання (МІ)

Views
Other3
France3
Downloads
No available statistics


Files in This Item:
File Description SizeFormatDownloads 
Bondarenko_Vaghanjan_Zaghorodnij.pdf1.13 MBAdobe PDF0Download
Show full item record Recommend this item


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.