Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58742
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Перехрестні реакції між харчовими продуктами та іншими алергенами
Authors Бондаренко, В.П
Ваганян, А.Г.
Загородній, Микола Петрович
Загородний, Николай Петрович
Zahorodnii, Mykola Petrovych
ORCID
Keywords дети
діти
children
алергічні захворювання
аллергические заболевания
Type Conference Papers
Date of Issue 2017
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/58742
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Бондаренко, В.П. Перехрестні реакції між харчовими продуктами та іншими алергенами [Текст] / В.П. Бондаренко, А.Г. Ваганян, М.П. Загородній // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини: збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 20-21 квітня 2017 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. - Суми : СумДУ, 2017. - С. 400-401.
Abstract Серед продуктів які є етіологічними факторами харчової алергії у дітей частіше всього виступає молоко та молочні продукти -76,9%. На другому місці курячі яйця (40,4%) риба та морква – близько 36%, куряче м’ясо 29%, пшениця та овес -13%, рис, помідори, картопля, капуста, буряк, яблука, виноград, жито, капуста, зелений горошок –по 7%.
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Belgium Belgium
1
China China
28
France France
3862
Germany Germany
1
Greece Greece
13566
Ireland Ireland
34496387
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
490292627
Ukraine Ukraine
-1678788015
United Kingdom United Kingdom
204054312
United States United States
2119618674
Unknown Country Unknown Country
453366621

Downloads

China China
2
Germany Germany
1
India India
1
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
490292629
Ukraine Ukraine
-1678788014
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
2119618675
Unknown Country Unknown Country
5

Files

File Size Format Downloads
Bondarenko_Vaghanjan_Zaghorodnij.pdf 1.13 MB Adobe PDF 931123302

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.